diumenge, 7 de maig de 2017

Resultats del II Trofeu Vila de Tiana

Aquest cap de setmana hem celebrat el II Trofeu Vila de Tiana, el Club Patí Congrés ha tingut una nodrida representació en les diferents categories d’iniciació i ha estat present en diverses ocasions al podi.

Dissabte va ser un dia molt intens, malgrat això els resultats no ens varen acompanyar. Totes les nostres patinadores es van situar a llocs mitjos de les classificacions. 

El grup de Xou va tancar la jornada amb la seva última representació de Fantasmes. Si be durant uns minuts va ocupar el primer lloc de la classificació, finalment es va haver de conformar en el setè lloc. La primera posició se la va endur el campió del mon, Club Patinatge Artístic Olot.
Avui diumenge tot ha anat molt millor. Ja de bon matí la Leyre Pineda i la Aina López han assolit la primera i segona posició en la categoria pre-certificat. 
Una estona mes tard, la Celia Rodríguez ocupava el lloc mes alt del podi en categoria iniciació C. 
En pre-iniciació C la Laura Bolilan ha quedat en primera posició i la Queralt Noguera en segona.
Per acabar de tancar una magnífica jornada, la Luz Cortés i la Lucía Rodríguez han acabat en primera i segona posició respectivament.

Agraïm el suport donat per tots aquests que ens han acompanyat durant aquestes dues jornades a Tiana i també al nostre cos tècnic.
1,2,3... Congrés!