dissabte, 29 d’agost de 2015

RESULTAT CAMPIONAT D'EUROPA PATINATGE ARTÍSTICEl Campionat d'Europa va finalitzar ahir amb uns molt bons resultats pel patinatge català i especialment pel CP Congrés, doncs, la Carla Nonell, entrenadora i patinadora del nostre club va aconseguir proclamar-se Campiona d'Europa en categoria combinada.

La Carla va fer un gran programa llarg i va remuntar de la sisena plaça a la quarta i s'ha quedat a les portes del bronze en Lliure, però aquesta quarta plaça juntament amb la sisena que va assolir en F.O li han permès proclamar-se Campiona d'Europa en modalitat combinada. MOLTES FELICITATS!!Volem felicitar també a la patinadora del CPA Mollerussa Pla d'Urgell que s'ha proclamat campiona d'Europa en modalitat Lliure i la Sara Castillo del CPA Parets que ha obtingut el bronze en modalitat combinada.
En la categoria masculina el Kevin Bordas va acabar sisè, el Pere Marsinyach setè i Alejandro Pérez, desè.

dimarts, 25 d’agost de 2015

CAMPIONAT D’EUROPA F.O.

Al llarg d'aquesta setmana s'està celebrant a Ponte di Legno (Itàlia) el Campionat d'Europa de F. O. i lliure. En representació del nostre Club hi està participant la nostra patinadora i entrenadora Carla Nonell. 
Avui s'ha celebrat el campionat de F. O., la Carla ha obtingunt la vuitena posició. 
L'altre representant de la selecció espanyola i patinadora del Parets Sara Castillo ha obtingut la novena posició.

Aquesta classificació deixa molt ben posicionades a les dues patinadores catalanes per optar a podi en la competició combinada. 

L’alt nivell del campionat ens permet dir que els resultats obtinguts fins ara per la Carla, han estat molt positius.

En els propers dies la Carla i la Sara seguiran lluitant per a obtenir una bona posició a la modalitat de lliure.

Des de aqui, els hi desitgem moltíssima sort.

123.... Congrés