diumenge, 11 de gener de 2015

Campionat de Barcelona Xous, categories Grups grans, petits, juvenils, quartets i cadets

El proper 17 i 18 de gener es celebrarà al Pavelló del Castell d'en Planes de Vic el Campionat de Barcelona de Xous en totes les seves categories.
El nostre club participarà en aquest campionat en la categoria de grups petits.
Us animem a tots a que us desplaceu al pavelló per donar suport a les nostres patinadores més grans a més de gaudir d'un gran espectacle.
Ànim noies, segur que ho fareu molt bé!!!

Cavalcada Reis 2015

El passat dia 5 de gener el nostre club va participar a la Cavalcada del Districte de Sant Andreu tal i com ja venim fent els darrers anys.
Aquest any la temàtica era el pessebre i tots/es els/les nostres patinador/es van participar a la cavalcada disfressats de pastorets i pastoretes. Ens ho vam passar d'allò més bé llençant caramels a tots els nens i no tan petits que van anar a donar la benvinguda al Reis Mags de l'Orient.
Esperem que us hagin portat molts regalets a tots perquè de ben segur que us heu portat molt bé.
Com sempre donem les gràcies a totes les famílies que es van implicar en la organització, sense vosaltres no hagués estat possible.

Us deixem algunes fotografies, podem accedir seguint el següent enllaç

El pare Noel visita el CP Congrés

El passat 19 de desembre vàrem rebre una visita molt especial al club, ens va venir a visitar el pare Noel i com ja és habitual va portar regalets per tot/es el/les nen/es del club. Tothom va estar encantat de la visita, especialment els infants que de seguida es van posar a jugar amb els obsequis que el Pare Noel els hi va portar.
Us deixem algunes fotos de la seva visita.

Fins l'any que ve!!


Podeu veure les fotos seguint el següent enllaç

Festival de Nadal 2014

Com ja sabeu, el passat 20 de desembre es va celebrar el tradicional Festival de Nadal del nostre club. Va ser un èxit d'assistència i participació, vàrem comptar amb la participació de tot/es el/les nostres patinador/es del nostre club, monitores, a més d'alguns participants d'altres entitats que han obtingut grans resultats en la temporada 2014.
Us deixem un recull de fotografies que la família Farrera ens ha fet arribar.
Agraïm a totes les persones que gràcies a la seva aportació han fet possible la realització del festival i que aquest esdevingués tot un èxit.

Per accedir a les fotografies seguiu el següent enllaçAcord d'esponsorització del CP Congrés amb Caprabo Sport

Estimats Socis i Sòcies,
Us informo a tots que el Club Patí Congrés ha signat un Acord d'Esponsorització amb la cadena de supermercats CAPRABO per mitjà del seu Programa CapraboSport.
La informació d'aquest programa d'esponsorització i de com podem obtenir les seves avantatges i beneficis, que en aquest cas són per tot el Club ja que hem signat l'acord per les dues seccions, l'heu rebut per mail.
Espero que molts de nosaltres ens animem a participar-hi, estic segura que a més a més veurem tots plegats el que anem aconseguim.
Aprofito aquest primer comunicat de l'any per desitjar-vos a tots molt bon any i que els nostres esportistes puguin continuar gaudint tant del seu esport.
 
Moltes gràcies pel vostre suport.
1,2,3,… CONGRÉSSSS
Cristina Clota.
Presidenta Club Patí Congrés.