dissabte, 20 de desembre de 2014

RESULTAT PROVA A I CERTIFICAT 14 DE DESEMBRE

Diumenge 14 de desembre es va celebrar una prova d'A i Certificat a Sant Pere de Ribes, per part del club hi participaven la Marta Servat i la Marina Farrera en la modalitat de figures obligatòries. La Marta ha aprovat la figura que tenia pendent de certificat i passa a ser categoria Infantil, malauradament la Marina no ha pogut aprovar la figura que li quedava pendent del nivell A, a la propera segur que anirà millor, ànims Marina. Com sempre, moltes gràcies a les entrenadores que preparen a les nostres patinadores per assolir el millor nivell possible.diumenge, 7 de desembre de 2014

Festival de Nadal 2014

El proper dia 20 de Desembre de 19 a 21 h. celebrarem el nostre festival de Nadal al pavelló Municipal de la Trinitat Vella (Via Barcino, 84 de Barcelona). 
Hi participaran tot/es el/les nostres patinador/es i comptarem amb la participació de grans patinadors convidats. 
Agraïm l'esforç fet pel cos tècnic del club, doncs com tots ja sabeu hem tingut competicions fins fa pocs dies i el muntatge ha estat molt difícil. 
Esperem que en gaudiu molt i que el/les nen/es s'ho passin d'allò més bé. 
Us esperem a tots!!


Ja tenim guanyadora del concurs de dibuix.

El jurat ho ha tingut molt, molt i molt  difícil per escollir, tots els dibuixos eren molt macos, però finalment The winner is........  Nerea Sánchez.

El dibuix de la Nerea serà la il·lustració que es farà servir al cartell del Festival de Nadal i la Nadala d'aquest any. 


Moltes felicitats a la guanyadora i a totes les altres participants que han concursat: Nerea Sánchez,  Ona Lliso, Naiara López, Natàlia Rodríguez, Luz Cortés, Lucía Rodríguez, Maia Fernández i Lucía Gómez.

Moltes gracies a totes per els vostres dibuixos i sobre tot per col·laborar. No deixeu de fer-ho!

dilluns, 1 de desembre de 2014

Resultats Campionat de Debutants 2014

Aquest cap de setmana s'ha celebrat al pavelló Municipal de Sant Iscle de Vallalta el Campionat de debutants d'enguany. En representació del nostre club s'hi han presentat en la modalitat de F. O. l'Ivan Gàmez, la Clàudia Borbón, la Marina Closas i la Begoña Sans aquestes dues últimes també han participat en la modalitat Lliure juntament amb la Marta Servat. Els resultats han estat força bé en general, la Clàudia ha pujat al calaix amb una ben merescuda tercera posició, l'Ivàn ha estat quart i la Marina onzena en la categoria cadet, la Begonya Sans ha quedat en una magnífica cinquena posició en la categoria infantil. En la modalitat de lliure els resultats no han estat tant bons però tampoc sorprenen doncs a excepció de la Marina la Marta i la Begoña han tingut poc temps per preparar aquest campionat. La Marina ha assolit una molt bona classificació quedant sisena en categoria cadet, la Marta vintena en la categoria infantil de segon any i la Begoña tretzena en Infantil de primer any. 
Agraïm a les famílies que s'han desplaçat fins a Sant Iscle per animar al/les seu/ves company/es doncs el temps aquest cap de setmana ha sigut molt dolent i no acompanyava gens. 
Felicitats al cos tècnic, com sempre, també hi tenen alguna cosa a veure en els resultats obtinguts.