dijous, 31 de juliol de 2014

Bones Vacances!

La secció de Patinatge del Cub Patí Congrés us desitja a tots unes bones vacances.
Ens tornarem a veure el proper dilluns 1 de setembre a les 9:00 al Esportiu Municipal Trinitat Vella pels que participeu al stage i a les 17:30 a les nostres pistes pels que no hi hi participeu.

diumenge, 27 de juliol de 2014

Fantàstics resultat a les proves de nivell A i Certificat


Un cop mes els nostres patinador@s han obtingut un bonissin resultat a les proves que s'han dut a terme a Sant Pere de Ribes en el dia d'avuí.Iniciació A Lliure  
Mireia Portolés Aprovada  
     
Certificat Lliure FO
Begoña Sans X Aprovada 2 Fig.
Iván Gámez   Aprovat
Marta Servat Aprovada Aprovada 1 Fig.
Moltes felicitats als aprovats i per aquells que avui no ha estat possible segur que hi haurà mes sort a la propera ocasió.

Agraïments al cos tècnic i a tots aquells que s'han desplaçat a Sant Pere de Ribes a donar suport a les nostres patinadores.


123.... Congrés!

dissabte, 26 de juliol de 2014

Molt bona classificació al campionat d’Espanya per la Carla Nonell

La nostra patinadora Carla Nonell ha aconseguit la cinquena posició al campionat d’Espanya de patinatge que s’ha celebrat avui a Coslada, Madrid. Tots ens sentim orgullosos  de la posició assolida en un campionat on s’ha pogut veure un nivell de patinatge molt alt.


El Club Patí Congrés felicita a la Julia Ventura del Club Patí l’Aldea, nova campiona d’Espanya.  La segona posició ha estat per la Isabel Repullo del Club Patí Parets i la tercera se’n ha anat a terres gallegues, ha caigut en mans de la Aida Vieites, del Club Patinaxe Artística Maxia de Coruña.

De les deu primeres classificades al campionat nou pertanyen a la federació catalana, això ens va veure el bon nivell del nostre esport “a casa”. Cal destacar també que fa nomes una setmana, la Núria Gas del Club Patí l’Aldea va assolir el campionat d’Espanya en categoria Júnior. Felicitem doblement al Club Patí l’Aldea per el nivell que ens demostra tenir.

Moltes felicitats a la Carla, al cos tècnic que s’ha encarregat de la seva preparació i a tots aquells que s’han desplaçat a Madrid per donar-li suport.


123.... Congrés 

Publicats horaris temporada 2014 - 2015

Podeu trobar els horaris de la temporada 2014 -2015 al següent enllaç. A la mateixa pàgina veureu la distribució dels grups.


Els canvis afecten principalment a Iniciació i C que passaran de patinar dimarts i dijous a fer-ho dimecres i dissabte.
En el nivell B hi haurà una partició del grup tal i com ja s'ha fet al nivell A-Certificat i Categories. 
A nivell d'A, Certificat i Categories, els horaris es mantenen com estan, es perd l'hora de dissabte que molts dies no es podia fer.


La Marea Groga del Congrés envaeix els carrers de Coslada

Una bona representació del Club Patí Congrés ha envaït els carrers de Coslada, Madrid, on s'està celebrant el XXII Campionat d'Espanya en que hi participa la nostre patinadora Carla Nonell.Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i pel suport que doneu a la nostra patinadora.

Sort Carla!

123 Congres......

dijous, 24 de juliol de 2014

El Club Patí Congres s'adhereix a la Taula pel Dret a Decidir

El passat dijous dia 24, el Club patí Congrés es va adherir a la constitució de la Taula d'Entitats pel Dret a Decidir del districte de Sant Andreu.


En una sala de plens totalment abarrotada, la presidenta del nostre club Cristina Clota va donar suport al manifest juntament amb moltes altres entitats del barri.

Les entitats interessades, manifesten que estan a favor de l'exercici del dret a decidir del poble de Catalunya segons el text que podeu trobar a l'enllaç de la següent il·lustració.
dissabte, 12 de juliol de 2014

Gran actuació del grup de Xou a Santa Eulàlia de Ronçana

Una de les actuacions que han destacat dins del festival de Santa Eulàlia de Ronçana ha estat el del grup de Xou del Club Patí Congrés, no es per menys doncs han realitzat una brillant interpretació.


Amb aquest festival el grup de Xou diu adéu al seu espectacle “Madames Glampidou” en el que varen competir al campionat de Barcelona i la Copa Catalana. L’equip ja està treballant en el nou espectacle de la propera temporada.


L'organització del trofeu ha agraït que acceptéssim la seva invitació.

Força Xou!

123.... Congrés!


divendres, 11 de juliol de 2014

Stage Setembre 2014

De cara a l'inici de la propera temporada i sabent l'èxit que va tenir el stage de Setmana Santa, el Club Patí Congrés ha planificat un altre stage de l'1 al 10 de setembre de 9 a 13h. al Esportiu Municipal Trinitat Vella


El stage va dirigit a totes les nenes del club de tots els nivells, és una forma de escalfar motors després del relax de les vacances i així preparar-les per les primeres proves i campionats (Prova C-B de setembre, A i Certificat de setembre, Copa de de Barcelona...)

Tota la informació la podeu trobar al següent enllaç.


Ens veiem al stage.

diumenge, 6 de juliol de 2014

Resultats proves B i C a Castelldefels

Avui em fet la plena!

Immillorables resultats a la prova de nivell de la Federació Catalana que s’ha celebrat avui a les instal·lacions del Castelldefels CP.

Categoría B FO Lliure
Abril Alcazar   Absent
Aina Lopez   Aprovada
Marta Domingo Aprovada  
Mireia Portolés Aprovada  
Patrcia Barrio Aprovada
     
Categoría C FO
Laia Falgàs  Aprovada
Lucía Rodriguez Aprovada

La tarda ha començat de la millor forma, gaudint d’un arròs a “Casa Gallega”, que ha estat el punt de trobada per anar plegats al pavelló.


Gràcies al suport de l’afició ha estat possible obtenir uns resultats impossibles de millorar. 


Tothom ha sortit del pavelló amb el corresponent diploma federatiu.
Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible. I moltes felicitats a totes les noies presentades i aprovades.123 Congres.....

dissabte, 5 de juliol de 2014

Bona actuació de Grup de Xou i la Begoña Sans

Les nostres patinadores del Grup de Show i la Begoña Sans de Certificat han participat al Festival de Patinatge El Bosc Encantat que el Club Patí Piera ha organitzat.


En opinió dels assistents l'espectacle va ser de primer nivell amb una càrrega escenogràfica molt espectacular.


Felicitem als organitzadors, a tots els participants i evidentment a les nostres noies que mica en mica van posicionant per allà on passen al Club Patí Congrés en el lloc mes alt.

Felicitats!

divendres, 4 de juliol de 2014

Festival de Patinatge a Santa Eulàlia de Ronçana

Basat en la temàtica dels súper-herois, el proper dissabte 12 de juny tindrà lloc el Festival que el Club Santa Eulàlia de Ronçana organitza. El grup de Xou del Club patí Congrés Participarà a aquest festival que es desenvoluparà al poliesportiu municipal a les 20'00.
Us esperem a tots a....
Ctra de Caldes, s/n. 08187 Santa Eulàlia de Ronçana

Molta sort patinadores!

dimecres, 2 de juliol de 2014

Festival de Patinatge El Bosc Encantat

El proper dissabte 5 de juny el Grup de xou del Club patí Congrés Participarà al Festival de Patinatge El Bosc Encantat que el Club Patí Piera organitza.  El lloc on es desenvoluparà l'esdeveniment serà el Poliesportiu El Prat Piera, i l’hora de començament serà a les 21:30.


Us esperem allà per donar suport a totes les nostres noies.
Carrer Calderón de la Barca, 3. 08784 Piera
Força grup de xou!